Menu

Psst, wakker worden!

Zit je nou in jouw baas zijn tijd op het internet te surfen? We zullen het niet doorvertellen, want wat ons betreft ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Wij, van Crossfit V12, merken dat veel mensen tijdens hun werk naar afleiding zoeken en daarom steeds minder focus op hun werk hebben. Vervelend, maar wat kan je ertegen doen? Wat dacht je bedrijfssporten of coaching?

Tijdens onze sessies in Rhenen horen wij veel verhalen van hoe het op werk eraan toe gaat. In veel gevallen is het positief, maar af en toe schrikken wij van zulke verhalen. Dit gaat bij ons niet in de koude kleren zitten en daarom bieden wij een oplossing!

Heb jij je weleens fitter gevoeld, maar weet je niet waar je moet beginnen met het oplossen van dat probleem? Kom eens met ons praten. Met ons coaching programma kunnen wij onder andere ondersteunen met het stoppen met roken, verminderen van stress en je algemene fitheid naar een nieuw level brengen.

Dan ga jij zometeen weer lachend en vol energie naar je werk! Dat levert jou een gezonder en vitaler leven op en je baas een productiever persoon. Dan kom je ons ook niet meer tegen tijdens je dagelijkse surf-sessie op het web ;).

Vul het contactformulier in of neem contact met ons op. Dan praten we eens vrijblijvend over jouw fitheid en doelen. Met onze ervaring en kennis helpen wij jou graag verder!