Menu

Senior CrossFit

Of dat je het nu leuk vindt of niet, we worden allemaal ouder. Tijdens dit proces vinden er lichamelijke en mentale veranderingen plaats. Dit is een natuurlijk proces waar je niets aan kan doen dat het gebeurt, waar je wel wat aan kan doen is het tempo waarin het gebeurt. 
Door een actieve en gezonde levensstijl kan je dit proces vertragen.

Wij vinden dat ongeacht je leeftijd, je fitheid of je mobiliteit je toch zo beweeglijk en fit mogelijk door het leven zou moeten kunnen gaan. En daar helpen wij dan ook graag aan mee doormiddel van ons Senior CrossFit programma.

Senior CrossFit is een speciaal CrossFit programma voor volwassen die graag willen sporten maar door minder belastbaarheid of een verminderde gezondheid niet weten wat ze het best kunnen doen of wat de mogelijkheden zijn. De lessen zijn in kleine groepjes van maximaal 6 personen onder begeleiding van 1 of 2 coaches. De coaches nemen jouw stap voor stap mee op je CrossFit avontuur, zij begeleiden jou bij het uitvoeren van de oefeningen en de juiste houding tijdens het uitvoeren, passen de oefeningen aan naar wat jij kan ook wel het schalen genoemd binnen CrossFit.

Weerhoud de drukte en de snelheid van de reguliere CrossFit lessen je om te gaan sporten? Vraag dan een Gratis Intro Class aan voor de Senior CrossFit.

Gratis Intro class Senior CrossFit

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.