Personal Training

Wil je ook een blijvend fitte leefstijl, in plaats van telkens weer die tijdelijke pogingen? Wil je leren hoe je volhoudt? Ben je op zoek naar een goede balans in je leven? V12 helpt je bij het veranderen van je gewoonten. Iedereen is anders, daarom doen we personal training één op één. In een kennismakingsgesprek stellen we vast wat je doelen zijn. Vervolgens stellen we eerlijk vast wat nodig is om tot resultaten te komen. Met een op maat gemaakt en realistisch plan ga je aan de slag.

Personal training Programma’s

V12 FITSCAN
Deze samen gevoegd geeft een indicatie waar jij staat met betrekking tot fitheid.

Your Life Program
Wil je al een tijdje iets veranderen aan je levensstijl? Fitter, gezonder of vitaler door het leven maar je weet niet waar te beginnen. Dan kunnen wij jou helpen door middel van ons Your Life Program.

Aan de hand van een intake gesprek gaan we eerlijk zien waar je nu staat en vervolgens gaan we samen bepalen waar je heen wilt. Als we dat duidelijk hebben maken we een plan hoe we er gaan komen. We gaan jouw helpen op je eigen niveau, ben je nog niet toe aan CrossFit dan ga je op een andere manier trainen, wil je liever één op één trainen is dat ook mogelijk. Maar met alleen trainen ben je er nog niet, het kan ook zo zijn dat je coaching nodig hebt bij het volhouden, gezonde voeding en het leren hoe jij je veranderende LIJFSTIJL weet te behouden.

Wil jij echt impact maken op je LIJFSTIJL? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.

Ons motto: don’t make excuses, make results.

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer weten over onze aanpak? Je kunt ons vrijblijvend een mailtje sturen op info@crossfitv12.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Ga naar contact