Menu

Wil jij starten met Personal Training in Amerongen?

Is jouw conditie niet meer wat het ooit geweest is? Merk jij een flinke afname van jouw spierkracht bij het sjouwen van zwaardere spullen? Kom jij ’s ochtends met veel moeite jouw bed uit en pas jij, tot je grootste spijt, niet meer in je mooie jurk, pak of skinny jeans die al maanden ongebruikt in je kast hangt? Dan is het de hoogste tijd om orde op zaken te stellen met Personal Training in Amerongen bij CrossFit V12. Ga aan de slag met jouw persoonlijke doelen! Onder professionele begeleiding kun je starten met afvallen, spieren kweken, gezonder gaan leven én afscheid nemen van slechte gewoonten, zoals roken en overmatig alcoholgebruik.

Wat wij jou bieden op het gebied van Personal Training in Amerongen

Onze diverse Personal Training programma’s kenmerken zich door onze treffende totaal-aanpak bij CrossFit V12. Sportschooleigenaren Sebastiaan en Monique pakken alle relevante leefstijlaspecten aan omdat de juiste balans tussen fysieke en mentale kracht ervoor kan zorgen dat jouw fitheid optimaal is. Met onze diverse mogelijkheden voor Personal Training in Amerongen starten wij allereerst met het opstellen van een persoonlijk en doelgericht plan om samen de uitdaging aan te gaan in onze sportschool. Dit doen we tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek. Door jou vervolgens op deskundige wijze te begeleiden, helpen wij jou de juiste stappen te zetten op weg naar jouw persoonlijke doelen. Is jouw interesse gewekt? Dan kun je gelijk een gratis kennismakingsgesprek aanvragen!

Met onze succesvolle aanpak bij Personal Training in Amerongen werken wij samen naar een duurzaam resultaat toe, waarbij wij jou leren hoe je deze aanpak ook in de toekomst kunt blijven vasthouden met behulp van gerichte training, gezonde voeding en afbouw van verslavende middelen zoals alcohol, nicotine en suiker. Een belangrijk meetinstrument is onze V12 Fitscan, waarmee wij een duidelijk beeld opstellen van de huidige stand van zaken op het gebied van jouw fitheid. Wij respecteren onderlinge diversiteit op het gebied van sterke eigenschappen, startniveau en karakter. Daarom gaan wij één op één met jou aan de slag met Personal Training in Amerongen. Vind jij juist de stimulans en dynamiek in groepsverband fijn? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om in een kleine groep onder professionele begeleiding te trainen met CrossFit of het Your Life Program.

Starten met Personal Training in Amerongen?

Ben jij benieuwd wat wij, bij CrossFit V12, kunnen betekenen op het gebied van Personal Training in Amerongen? Laat ons dan helpen om de beste versie van jezelf te worden! Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek! Je bent van harte welkom in onze sportschool. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op 06 – 23 23 06 95 of via info@crossfitv12.nl.