Menu

Personal coaching

Wil je ook een blijvend fitte leefstijl, in plaats van telkens weer die tijdelijke pogingen? Wil je leren hoe je echt volhoudt? Ben je op zoek naar een goede balans in je leven? V12 helpt je bij het veranderen van je gewoonten. Iedereen is anders, daarom doen wij Personal coaching één op één. In een kennismakingsgesprek stellen we vast wat je doelen zijn. Vervolgens stellen we eerlijk vast wat nodig is om tot resultaten te komen. Met een op maat gemaakt en realistisch plan ga je aan de slag.

Personal coaching Programma’s

V12 FITSCAN
Dit korte onderzoek geeft ons een goede indicatie van waar jij staat met betrekking tot fitheid. Met behulp van die informatie stellen we een plan van aanpak op om zo effectief mogelijk naar jouw persoonlijke doelen toe te werken. En daar gaan we dan mee aan de slag!

Ons Your Life Program
Wil je al een tijdje iets veranderen aan je levensstijl? Wil je fitter, gezonder of vitaler door het leven maar weet je niet waar te beginnen? Dan kunnen wij jou helpen door middel van ons Your Life Program.

Wij bieden het Your Life Program in drie verschillende varianten aan, zodat er voor jou altijd een geschikte trainingsvorm bijzit. Een manier van trainen die geschikt is voor jouw instapniveau en past bij jouw persoonlijke work-out wensen.

Your Life Program – Get Ready
In korte sport & coaching sessies (2x per week) werken wij in dit programma naar jouw persoonlijke doel toe. Dit kan erg breed zijn, zoals het opbouwen van zelfvertrouwen om in een groep te gaan trainen, werken aan jouw basisvaardigheden of belangrijke stappen zetten op het gebied van jouw leefstijl. Het kan ook zijn dat je liever alleen traint met alle aandacht voor jezelf.

Your Life Program – Get Strong
Met deze trainingsvorm gaan wij in langere sessies twee keer in de week aan de slag met jouw gestelde doelen. Dit kunnen doelen en trajecten zijn die langer duren, zoals het veranderen van je leefstijl, stoppen met roken of afvallen. Maar het kan ook zijn dat je sterker of fitter wilt worden. Dat zijn juist doelen waarbij je op relatief korte termijn al mooie resultaten kunt boeken, eventueel met de mogelijkheid van één op één begeleiding.

Vind je het juist fijn om met je partner, vriend(in), buren of iemand anders te trainen? Die mogelijkheid bieden wij jou bij de programma’s Get Ready en Get Strong.

Your Life Program – Get into the Group
Bij dit programma train je samen met een kleine groep gelijkgestemden, die ook naar een concrete verandering in hun leefstijl toewerken. Wil je om leren gaan met stressvolle momenten? Een manier vinden om voor balans te zorgen in je leven? Of wil je afvallen en fitter, vitaler en gezonder door het leven gaan?

In dit Your Life Program volg je samen met anderen verschillende sessies, een soort masterclasses, om de inzichten en de tools te verkrijgen om zelf voor die verandering in je eigen leven te kunnen zorgen! De trainingen worden in groepsverband gegeven en waar nodig krijg je één op één coaching.

Onze werkwijze
Aan de hand van een intakegesprek gaan we eerlijk zien waar je nu staat en vervolgens gaan we samen bepalen waar je heen wilt. Als we dat duidelijk hebben maken we een plan hoe we er gaan komen. We gaan jou helpen op je eigen niveau, ben je nog niet toe aan CrossFit,
waarbij allround getraind wordt met fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd tot één trainingsvorm? Dan kun je ook op een andere manier trainen. Wil je liever één op één trainen? Dan is dat bij onze sportschool uiteraard ook een mogelijkheid. Maar met training alleen ben je er nog niet. Het moeilijkste is juist om vol te houden! Wij bieden je naast training ook de juiste coaching aan om je nieuwe leefstijl vol te houden. Onder andere met behulp van advies en gezonde voeding leer je hoe jij je veranderende LIJFSTIJL kunt behouden.

Wil jij echt impact maken op je LIJFSTIJL? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan.

Gratis kennismakingsgesprek

Ons motto: don’t make excuses, make results.

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer weten over onze aanpak? Je kunt ons vrijblijvend een mailtje sturen op info@crossfitv12.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Neem contact op