Menu

Gratis Intro Class

Ben jij benieuwd of CrossFit bij CrossFit V12 iets voor jou is?
Boek dan hieronder gemakkelijk een gratis Intro Class en kom er achter wat wij doen, wie we zijn en hoe onze faciliteit eruitziet.

Vraag hier je gratis Intro Class

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


De fysio….. die ziet me voorlopig niet meer terug!

Ik sport eigenlijk al mijn hele leven, eerst jarenlang bij defensie en daarna bij de brandweer. Na een paar maanden moest ik altijd naar de fysio om mijn nek en rug weer op zijn plek te laten zetten.
Volgens de fysio lag dit ook vooral aan mijn houding, je krijgt dan elke keer weer van die oefeningen mee die je dan uiteindelijk niet doet.

Na een paar maanden trainen bij CrossFit V12 kwam ik bij de fysio voor een andere klacht en het eerste wat ze zegt? Jeetje wat heb jij gedaan, je houding is perfect! Kijk…dat zijn dingen die ik graag hoor!

De trainingen die Sebastiaan en Monique geven doen precies wat ik al die jaren heb gemist, stabiliteit opbouwen in je core!
De fysio…die ziet me voorlopig niet meer terug.

~ Johan ~Allround sterker en fitter

Na ruim een jaar trainen bij CrossFit V12 vraag ik mij steeds vaker af wat ik die jaren ervoor in de sportschool gedaan heb. Ik ben net zoveel tijd kwijt als voorheen alleen de resultaten zijn verbluffend. De trainingen zijn zeer afwisselend, elke keer weer verrassend en dat maakt het voor mij elke keer weer een uitdaging.
De combinatie van oefeningen uit de atletiek, gymnastiek en gewichtheffen maakt dat je allround sterker en sneller wordt met een beter uithoudingsvermogen. Ik loop op mijn handen, ik hang in de touwen, ik ren harder dan ooit en ik lift meer gewicht dan ik ooit gedaan heb. Het enige nadeel waar ik steeds tegenaan loop is dat ik dit 10 jaar eerder had willen ontdekken.

Een absolute aanrader en ik zou zeggen geef het een kans en je zult versteld staan van je eigen mogelijkheden.

~ Mark ~