Menu

Fruitig paleo brood

We hebben dit keer een lekkere fruitige brood voor je ontbijt uitgezocht. Het voordeel van deze muffin is dat je hem koud of warm kan serveren. Dus ben je een ochtendmens kan je hem lekker warm oppeuzelen.

Wat heb je nodig:

  • 100g amandelmeel      [custom_gallery name=””][custom_gallery name=””]
  • 50g kokosrasp
  • ½ tl vanillepoeder
  • snuf zout
  • 1 rijpe banaan
  • 4 eieren
  • 150 ml amandelmelk (of kokosmelk)
  • 200g frambozen (diepvries)
  • 150g bramen (diepvries)
  • 4-6 el amandelschaafsel (optioneel)

 

Hoe maak je het:

  • Verwarm de oven voor tot 175 graden, bekleed het bakblik met bakpapier.
  • Roer amandelmeel, kokosrasp, vanille en zout door elkaar in een beslagkom.
  • Pureer de banaan met de eieren en amandelmelk en schenk het mengsel door het meel in de beslagkom. Roer tot een dik beslag.
  • Roer voorzichtig de frambozen en bramen door het beslag en verdeel het over het bakblik.
  • Bestrooi met het amandelschaafsel (optioneel).
  • Bak de ontbijtcake in ongeveer 40 minuten tot 1 uur goudbruin en gaar in het midden van de oven.

 

Eetsmakelijk