Menu

CrossFit V12

Ben je ook niet voldaan als je terugkomt uit de sportschool? Vind je je huidige trainingen saai? Wil je fitter worden, maar heb je weinig tijd? Dan ben je bij CrossFit V12 aan het juiste adres.

In 2014 begonnen wij CrossFit V12, als eerste in de regio. Sinds de zomer van 2016 zitten we op een grotere locatie, waar we meer ruimte hebben en onze leden nog meer mogelijkheden kunnen bieden.

Bij CrossFit V12 train je in kleine groepen. Met maximaal 8 mensen tegelijk. Daardoor kunnen we persoonlijk aandacht besteden aan je techniek en het correct uitvoeren van de oefeningen. Daardoor kan je altijd het beste uit je training halen, op een veilige manier. Ongeacht je leeftijd of fitheidsniveau. Of je nu een topsportachtergrond hebt of herstelt van een blessure. Of je doel nu is om twee keer je eigen gewicht te liften, of om gemakkelijk de boodschappen te tillen: CrossFit V12 biedt de trainingsbasis waar je aan een fittere versie van jezelf werkt.

Wat is CrossFit

Binnen CrossFit worden fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd tot één trainingsvorm. Door allround te trainen, word je allround fit – dat is de filosofie achter de sport. De trainingen zijn veelzijdig en afwisselend en zijn aan te passen aan ieder niveau. De ene dag bestaat je training uit touwspringen en gewichtheffen, de volgende dag doe je pull ups, boxjumps of ben je aan het touwklimmen.

Steeds meer mensen ontdekken de sport. In 2016 deden meer dan 324.000 mensen van alle niveaus en leeftijden mee aan de CrossFit Open, de wereldwijde CrossFit competitie. Wereldwijd hebben de afgelopen jaren duizenden CrossFit boxes de deuren geopend.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag dan hieronder gemakkelijk en snel een intro class aan.

Vraag hier je gratis Intro Class

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer informatie?

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer weten over onze aanpak? Je kunt ons vrijblijvend een mailtje sturen op info@crossfitv12.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Neem contact op